Veilig tanden bleken bij Nijhuis Tandartsen

Zoekveld

Tandenbleken bij Nijhuis Tandartsen Enschede

Steeds vaker bemerken we dat patiënten met een uitstekende mondgezondheid, toch graag iets veranderd willen zien aan de kleur van hun gebit. Een stralende glimlach is veel meer dan een mooi plaatje. Het doet echt iets met mensen. Na behandeling horen we vaak van onze patiënten dat het resultaat hen een grotere mate van zelfzekerheid geeft of zelfs bijdraagt aan hun levensgeluk. Uiteraard werken we daar graag aan mee, echter wel op een veilige manier.

Wij bieden 2 opties om tanden te bleken. Vraag ernaar bij je tandartsbezoek of plan een afspraak in bij onze bleekspecialist Sésiel. Zij kan adviseren of bleken een optie is en welke bleekmethode voor jouw gebit, met inachtneming van jouw wensen, het meest passend is.

1) Opalescence PF
Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij erkende tandheelkundige professionals. Je krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door ons speciaal op maat worden gemaakt. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is daarmee ideaal voor mensen die een bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden. Na behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen.
Klik hier voor meer informatie over PF     

2) Opalescence Go
Opalescence Go, de bleekgel voor tussendoor, biedt professionele bleekresultaten voor mensen die graag op iedere plek hun gebit willen bleken, waar ze ook heengaan. Dit product is alleen verkrijgbaar bij erkende tandartsen. Opalescence Go-bleekgel wordt geleverd in voor gevulde wegwerplepels, het product kan daarom direct vanuit de verpakking worden gebruikt. Je hoeft niet te wachten op modellen of op maat gemaakte lepels, maar kunt direct met een bleekbehandeling beginnen als je Nijhuis Tandartsen hebt verlaten, nadat daar de eerste behandeling is gedaan. Dit product heeft de beste resultaten bij personen tot circa 30 jaar. Na deze leeftijd adviseren we Opalescence PF voor een beter resultaat.
Klik hier voor meer informatie over Go

Veelgestelde vragen over het bleken van tanden (Frequently Asked Questions FAQ's)

De meest prangende vraag die wij horen van onze patiënten is: "Is het veilig?" Daarover kunnen we het volgende zeggen. Er is een groot aanbod is van bleekproducten met uiteenlopende kwaliteiten en daarmee verbonden veiligheid voor het gebit. Wij adviseren tandenbleken uitsluitend onder toezicht van een tandheelkundige professional. Op de volgende pagina wordt dit antwoord uitgebreid toegelicht en staan nog meer veel gestelde vragen met antwoorden. 
Klik hier voor meer FAQ's

Meer weten?
Vraag de tandarts bij een volgend bezoek en/of plan een afspraak in bij onze bleekspecialist Sésiel. Onze receptionistes helpen je graag en zijn te bereiken op telefoonnummer: 053-4760513. 

Klik op de link om te zien hoe bleekbehandelingen werken? en op de site van opalescence staat veel (product)informatie en zijn informatieve foto's en filmpjes te vinden.