Orthodontie*

Zoekveld

mond met beugel

Orthodontie houdt zich bezig met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken. Er zijn verschillende methodes. Naast de vaste beugel met de zogenaamde ‘slotjes’ is er de uitneembare beugel waarmee de relatie tussen de kaken kan worden aangepast. Dat is een losse beugel die je zelf uit de mond kunt nemen. Ook is de bijna onzichtbare en uitneembare Invisalign beugel een optie.

Tandarts voor Orthodontie
Tandarts Anouk Nijhuis heeft na haar studie tandheelkunde een 2-jarige opleiding gevolgd en is gekwalificeerd voor het plaatsen van beugels. Ze is daarmee Tandarts voor Orthodontie. Een tandarts met een verdieping in beugelbehandelingen. De behandelingen worden samen met orthodontie- en preventieassistentes Mandy en Sésiel uitgevoerd. Zij volgen daarvoor regelmatig opleidingen en scholing. De behandelingen vinden plaats in de voor jou vertrouwde omgeving, we zijn volledig op de hoogte van je behandelgeschiedenis en we letten goed op je mondhygiëne tijdens het dragen van de beugel.

Voor kinderen én volwassenen
Vroeger droegen vooral jonge kinderen een beugel, tegenwoordig laten ook veel volwassenen hun gebit reguleren. Er kunnen uitstekende resultaten worden bereikt met de huidige technieken.

Maak vrijblijvend een afspraak om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

SLOTJE LOS? PRIKT DE DRAAD IN JE WANG?

 

Voor en na behandeling orthodontie

Nooit te oud voor een beugel....Onderstaande patiënte is 70 jaar!