Onze nota via Famed, digitaal per 2019

Zoekveld

In onze praktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat. Al onze aandacht gaat uit naar onze patiënten. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Famed. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties neemt Famed ons de tijdrovende zorg over de financiële administratie uit handen. Zo houden wij meer tijd over voor jou! Zoals je dit gewend bent, ontvang  je na een behandeling een papieren nota van Famed. Aangezien Famed en wij graag met de tijd meegaan en een bijdrage willen leveren aan een beter milieu, willen wij de nota’s voortaan digitaal beschikbaar stellen.

Wat is een digitale nota van Famed?
Een digitale nota van Famed is de moderne en online variant van de traditionele, papieren nota. Steeds meer betalingen en transacties vinden online plaats. De digitale nota past hier goed bij. De digitale nota van Famed dient, net als de papieren variant, als officiële betalingsopdracht.

Patiëntvoordelen:
• Nota's 24/7 raadplegen …
• Gemak en meer controle …
• Rechtstreekse betaalkoppeling met Ideal
• Bescherming van je gegevens …
• Bovendien help je mee aan een beter en groener milieu!

Hoe werkt de digitale nota van Famed?
Voor het ontvangen van een digitale nota van Famed lever je een gewenst e-mailadres en mobiele telefoonnummer bij onze receptie aan. 
Let op: vanwege wettelijke privacy en beveiligingsredenen kunt u zonder e-mailadres en mobiele telefoonnummer geen digitale nota ontvangen. Famed voert namelijk altijd een extra controle (sms-verificatie) uit alvorens u de nota kunt downloaden. Zo weten we zeker dat de nota’s bij de juiste personen terechtkomen. 

Na het aanleveren van uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer ontvang je, na de eerstvolgende behandeling, een digitale nota van Famed. Zie het bijgevoegde stroomschema voor meer informatie over de digitale nota van Famed.