Nieuws / blog

Zoekveld

Je ontvangt je rekening van Infomedics

In onze praktijk geven wij patiënten graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat je een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.
 

Vergoeding van je zorgverzekeraar
Als je zorgverzekeraar een gedeelte van de tandartsrekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaal je aan Infomedics.

Nijhuis Tandartsen heet vanaf 1-7-2019 GAAF mondzorg

Nadat Anouk Nijhuis de praktijk 10 jaar geleden heeft overgenomen van haar vader is het nu tijd voor een geheel eigen stempel.
De praktijk is onder handen genomen en heeft een metamorfose ondergaan. Nieuwe kleuren, een nieuwe inrichting en daar hoort ook een nieuwe naam bij.
Een naam die het hele team eer aandoet.....GAAF mondzorg. 

Verder is alles hetzelfde gebleven, de eigenaar, het team, de locatie en onze werkwijze.

We heten u vanaf nu van harte welkom bij GAAF mondzorg

 

Onze nota via Famed, digitaal per 2019

In onze praktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat. Al onze aandacht gaat uit naar onze patiënten. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Famed. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties neemt Famed ons de tijdrovende zorg over de financiële administratie uit handen. Zo houden wij meer tijd over voor jou! Zoals je dit gewend bent, ontvang  je na een behandeling een papieren nota van Famed.

AVG en privacy bij GAAF Mondzorg

AVG Privacy GAAF Mondzorg

Met de komst van de nieuwe AVG-wet veranderen er een aantal zaken rondom de privacy en de manier waarop we met patiënten in contact treden. Dit heeft ook invloed op hoe we met gegevens omgaan.

Vakantie Strandbal Aktie!

Nijhuis Tandartsen Enschede Strandbal Aktie Tandarts

We horen vaak mooie vakantieverhalen van onze patiënten. Dit jaar willen we ook graag ZIEN waar je bent geweest of wat je hebt gedaan!
Bij je tandartsenbezoek ontvang je tot en met de zomervakantie een strandbal (zo lang de voorraad strekt) !
Maak met deze strandbal een vakantieselfie, plaats deze op 
​Facebook, Twitter of Instagram en win een bioscoopbon!

Heb je geen strandbal ontvangen bij je bezoek? Haal er dan alsnog een bij ons op en DOE MEE!

Hoe doe je mee?

Digitale afdrukken bij GAAF Mondzorg

Trios 3shape GAAF Mondzorg Enschede Digitale Scan

Bij GAAF Mondzorg maken we sinds enige tijd gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van digitale afdrukken door middel van de Trios 3Shape scanner.
De 3shape scanner is ontworpen om tandartsen te helpen de stap te maken in het nieuwe digitale tijdperk van de tandheelkunde en om de beste kwaliteit aan restauraties te bieden.

De Trios 3shape scanner heeft een aantal unieke eigenschappen

Invisalign......de (bijna) onzichtbare beugel

invisalign enschede nijhuis tandartsen

Een glimlach communiceert geluk en is een belangrijke indicator van vertrouwen en toegankelijkheid – wat voordeel kan hebben in zowel je sociale als professionele leven. We hebben dan ook vaak patiënten die iets aan hun glimlach willen verbeteren.

Voor een professional in de tandheelkunde zijn er 6 factoren die zorgen voor een mooie glimlach

Eindejaarsaanbieding: Een Stralend Witte Kerst

Deze kerst wordt extra stralend door thuis en onder begeleiding van de bleekspecialist van GAAF Mondzorg je tanden te bleken.

Maak daarbij gebruik van onze Eindejaarsaanbieding Stralend Witte Kerst
voor slechts € 280,-

Veilig tanden bleken bij GAAF Mondzorg

Tandenbleken bij GAAF Mondzorg Enschede

Steeds vaker bemerken we dat patiënten met een uitstekende mondgezondheid, toch graag iets veranderd willen zien aan de kleur van hun gebit. Een stralende glimlach is veel meer dan een mooi plaatje. Het doet echt iets met mensen. Na behandeling horen we vaak van onze patiënten dat het resultaat hen een grotere mate van zelfzekerheid geeft of zelfs bijdraagt aan hun levensgeluk. Uiteraard werken we daar graag aan mee, echter wel op een veilige manier.

De vier geboden van tandenpoetsen

Poets jij je tanden twee keer per dag? Of sla je het stiekem wel eens over? In dat geval ben je de enige niet: een op de drie Nederlanders poetst slechts één keer per dag z’n tanden – niet zo gek dus dat sommige mensen last hebben van gaatjes. Regelmatig poetsen is noodzakelijk om je gebit goed te verzorgen. Maar waar moet je dan op letten? Vier regels.

Pagina's