Gratis online Consult - Virtual Check

Zoekveld

Virtual Check

Ben je niet tevreden over jouw glimlach of over jouw tanden en ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw gebit? Doe dan vrijblijvend online de gratis virtual check!

 

Hoe werkt het?

 1. Klik op de link: Gratis Virtueel Consult of op de button hiernaast om naar de Engelstalige website 'Orthodontic Screening' te gaan voor een vrijblijvend gratis virtual consult.
  Het virtual consult is voor al je vragen over tandheelkundige zaken zoals: orthodontie (beugels), implantaten, vragen over vullingen, bleken enzovoort.  Maak er vooral gebruik van!
 2. Als eerste hebben wij een aantal gegevens van jou nodig en hebben we je akkoord nodig voor de algemene voorwaarden. Nadat je dit hebt gedaan maak je een account aan met jouw e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord. Dit is noodzakelijk omdat wij anders onze bevindingen niet naar je toe kunnen mailen. Je hebt deze gegevens ook weer nodig om opnieuw in te loggen zodat je ons antwoord wil lezen en het advies wil inzien.
 3. De volgende stap is het uploaden van jouw gebitsfoto's. De website geeft telkens aan welke foto er gemaakt en geüpload moet worden.
  Als eerste moet er een foto geüpload worden van jouw glimlach waarop je tanden goed zichtbaar zijn. Na het uploaden controleer je de foto. Als de foto goed is, klik je op 'Continue' om door te gaan naar de volgende stap;
 1. Voor deze volgende stap moet er een foto geüpload worden, waarop jouw gebit van dichtbij goed zichtbaar is. Je kunt deze foto maken door met je vingers je lippen opzij te trekken. Na het uploaden controleer je de foto. Als de foto goed is, klik je weer op 'Continue' om door te gaan naar de volgende stap.
 2. Bij deze stap upload je een foto waarbij jouw ondergebit goed zichtbaar is. Na het uploaden controleer je weer de foto. Als de foto goed is, klik je weer op 'Continue' om naar de volgende stap te gaan.
 3. Hetzelfde doe je voor jouw bovengebit. Ook deze foto controleer je weer. En bij goedkeuring klik je op 'Continue'.
 4. Nu maak je een foto van de rechterkant van jouw gebit terwijl je de kiezen op elkaar bijt. Ook deze foto controleer je weer voordat je doorgaat naar de volgende stap.
 5. Hetzelfde doe je voor linkerkant van jouw gebit. Controleer de foto en na goedkeuring, klik je op 'Continue' om door te gaan naar de laatste stap.
 1. Bij de laatste stap van het virtual consult geef jij aan wat jouw tandheelkundige vraag is en klik je op 'Submit' om jouw aanvraag te versturen.

Nadat jij alle gegevens en foto's hebt verstuurd, zie je een bevestiging en zullen wij jouw foto's en jouw vraag bespreken in ons team. Je krijgt van ons bericht met daarin onze bevindingen en de antwoorden op jouw vragen. Wij streven er naar om binnen 2-4 dagen jouw virtual consult te behandelen.

Gratis online consult!

VEELGESTELDE VRAGENs het gratis virtual consult alleen voor patiënten met een orthodontische vraag?

Nee, het gratis virtual consult is voor alle tandheelkundige vragen. Of je nadenkt over het bleken van je tanden, een beugel, een implantaat of al je meer informatie wilt over kroon- en brugwerk? Je kunt voor al jouw vragen een vrijblijvend gratis virtual consult aanvragen!

Moet je patiënt zijn bij GAAF. Mondzorg?
Je hoeft niet ingeschreven te staan bij onze praktijk. Het online virtual consult is voor iedereen toegankelijk en kan door iedereen gratis worden aangevraagd.

Wat zijn de kosten voor het virtual consult?
Er zijn geen kosten verbonden aan het virtual consult. Wij zullen jou een gratis advies geven waarin wij je aangeven welke mogelijkheden er zijn, wat wij daarin voor jou zouden kunnen betekenen en wat wij je aanraden qua behandeling. Het is geheel vrijblijvend.

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg?
Wij streven er naar om binnen 2-4 dagen jouw virtual consult te behandelen en je het gratis advies te sturen.