Tandarts

Zoekveld

Daniek

Ik ben afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Ik hecht er veel waarde aan dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen. Ik streef naar de beste tandheelkunde en vind het daarbij heel belangrijk om samen met de patiënt te werken aan een goede mondgezondheid.

Daniek is KRT en BIG geregistreerd onder nr.: 19928229502

Vera

In 2019 heb ik mijn studie afgerond aan het Radboud UMC Nijmegen. Ik werk op woensdag en donderdag bij GAAF mondzorg. 
Ik streef ernaar kwalitatief goede zorg te leveren die aansluit bij de wensen en verwachtingen van de patient. 

Vera is KRT + BIG geregistreerd onder nummer: 79925258102

Marieke

In 2016 heb ik mijn studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen afgerond. Bij GAAF mondzorg werk ik drie dagen in de week, daarnaast werk ik bij een andere tandartspraktijk. Ik vind het een uitdaging om kwalitatief goede tandheelkundige zorg te leveren, welke voldoet aan de wensen van de patiënt. Met veel enthousiasme geniet ik van dit vak! Naast het beoefenen van algemene tandheelkunde heb ik affiniteit met het behandelen van uitgebreidere problematiek zoals gebitsslijtage.

Marieke is KRT + BIG geregistreerd onder nummer: 99921246402

Anouk

Als klein kind liep ik al rond in de tandheelkunde praktijk van mijn vader. Werken met mijn handen en  voor mensen willen zorgen was hier al jong ontstaan. Ik heb met veel plezier mijn tandheelkunde studie in 2000 afgerond.  Het is alsof dit prachtige vak bij mij hoort en ik geniet er nog elke dag van! Naast basis tandheelkunde heb ik mij gespecialiseerd in beugels voor kinderen en volwassenen, cosmetische tandheelkunde en protheses ( oa klikgebit).

Anouk is KRT + BIG geregistreerd onder nummer: 19053956002.

Abonneren op RSS - Tandarts