Tandarts

Zoekveld

Lilian

Ik ben afgestudeerd aan het Radboud UMC in Nijmegen. Mijn doel is om hoogwaardige zorg te leveren die bijdraagt aan de mondgezondheid en het welzijn van mijn patiënten. Ik vind het belangrijk om mijn patiënten goed te informeren zodat behandelbeslissingen samen gemaakt kunnen worden. 

Lilian is KRT + BIG geregistreerd onder nummer: 59931175902

 

 

 

Naomi

Bij GAAF mondzorg, waar ik van kinds af aan rondliep als patiënt, werk ik nu met veel plezier. In 2020 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Mijn doel is om goede zorg te leveren en het bezoek voor de patiënt zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Daniek

Ik ben afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Ik hecht er veel waarde aan dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen. Ik streef naar de beste tandheelkunde en vind het daarbij heel belangrijk om samen met de patiënt te werken aan een goede mondgezondheid.

Daniek is KRT en BIG geregistreerd onder nr.: 19928229502

Vera

In 2019 heb ik mijn studie afgerond aan het Radboud UMC Nijmegen. Ik werk op woensdag en donderdag bij GAAF mondzorg. 
Ik streef ernaar kwalitatief goede zorg te leveren die aansluit bij de wensen en verwachtingen van de patient. 

Vera is KRT + BIG geregistreerd onder nummer: 79925258102

Anouk

Als klein kind liep ik al rond in de tandheelkunde praktijk van mijn vader. Werken met mijn handen en  voor mensen willen zorgen was hier al jong ontstaan. Ik heb met veel plezier mijn tandheelkunde studie in 2000 afgerond.  Het is alsof dit prachtige vak bij mij hoort en ik geniet er nog elke dag van! Naast basis tandheelkunde heb ik mij gespecialiseerd in beugels voor kinderen en volwassenen, cosmetische tandheelkunde en protheses ( oa klikgebit).

Anouk is KRT + BIG geregistreerd onder nummer: 19053956002.

Abonneren op RSS - Tandarts