Preventie assistente

Zoekveld

Lotte

Vanaf januari ben ik met veel plezier het geweldige team van GAAF Mondzorg komen versterken. Met tien jaar ervaring al tandarts- en preventie assistente, ga ik mijn uiterste best doen dat iedereen met een lach de deur uit gaat.

Indien nodig, mag ik ook verdoven, dat doet geen pijn, dat mag je geloven.

Ik kijk er naar uit om nog jaren te mogen werken binnen dit enthousiaste en specialistische team.

Daniëlle

Sinds 2014 ben ik tandartsassistente en heb ik ervaring opgedaan in een solopraktijk. Ik heb aansluitend de opleiding tot preventie assistente gevolgd en vind het een mooie uitdaging om nu in een groepspraktijk te werken. Tijdens mijn opleiding heb ik bij GAAF Mondzorg stage gelopen en het is een fijne werkomgeving. Ik hou ervan om patiënten gerust te stellen, naar ze te luisteren en om ze met een goed gevoel naar huis te kunnen sturen.  

Lisette

Lisette is afgestudeerd aan het ROC in Hengelo als tandartsassistente en heeft de vervolgopleiding voor preventie assistente met zeer goed gevolg afgelegd. Deze vrolijke collega is erg gedreven met een passie voor het vak.

Nicoline

Ik werk met aandacht en inzet samen met patënten naar een goed resultaat toe. Mijn werk is mijn passie en het gespecialiseerd werken met  jonge mensen en kinderen is een extra mooie uitdaging.
Ik ben van maandag tot en met donderdag aanwezig als paro preventie assistente en als kindertandheelkundige.

Mandy

Ik ben sinds 2012 werkzaam als preventie assistent bij GAAF Mondzorg. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd en mijn taken uitgebreid met het geven van verdovingen en het leggen van vullingen. Af en toe kun je me bij de beugel behandelingen tegenkomen. Ook ben ik assistent docent bij de opleiding preventie assistent.

Sésiel

Nadat ik mijn opleiding in 2003 heb afgerond heb ik ervaring opgedaan bij andere tandartspraktijken. In het najaar van 2010 ben ik bij GAAF Mondzorg komen werken. Door het volgen van verschillende vervolg opleidingen behandel ik orthodontie patiënten, leg ik vullingen, geef ik verdoving, verwijder ik tandsteensteen en geef ik instructies. Natuurlijk ben ik ook nog gewoon samen met de tandartsen aan de stoel te vinden om hen te assisteren, al is dat per 2019 iets minder vaak.  In mijn nieuwe functie van teamleider behandelkamers heb ik sturende taken gekregen.

Abonneren op RSS - Preventie assistente