Financiën

Zoekveld

Financiën Nijhuis Tandartsen

Begrotingen en tarieven

De kosten variëren van behandeling tot behandeling. Bij behandelingen boven € 150,- of op verzoek, geven we een overzicht van de te verwachten kosten. Zo weet je van te voren welke kosten je kunt verwachten. We bouwen deze offerte op, op basis van de door de NZA vastgestelde tarieven i.c.m. de door te berekenen techniekkosten

Onze nota's

We declareren alle behandelingen bij Famed. Wij hebben de facturering aan hen uitbesteed omdat wij ons dan beter kunnen concentreren op het geven van goede tandheelkundige zorg. Zij bepalen of een rekening eerst naar de verzekeraar gaat of naar de patiënt. Een restnota kun je zelf betalen, een volledige rekening kun je naar je verzekeraar sturen. Aangezien wij graag met de tijd meegaan en een bijdrage willen leveren aan een beter milieu, stellen we de nota's vanaf 2019 digitaal beschikbaar. Zie onze blogpagina over de digitale nota.

Voor aanvullende informatie of vragen over je rekening verwijzen wij naar www.famed.nl/nota-ontvanger
Bellen met Famed kan van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00 uur op telefoonnummer 0900-0885.
Voor dit informatienummer gelden alleen gebruikelijke belkosten.

Uitstel van betaling of betalen in termijnen aanvragen? Kijk op www.famed.nl

Onverzekerd voor tandheelkunde

Indien je naast de basisverzekering geen aanvullende tandartsverzekering hebt, vragen wij je de rekening van iedere behandeling direct te voldoen. Dit kan à contant of door gebruik te maken van onze pinautomaat.