Angstige patiënten

Zoekveld

Bang voor de tandarts? Je bent niet alleen!
Maar liefst veertig procent van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn om een tandarts te bezoeken. Zo'n twaalf procent is zelfs zeer tot extreem angstig. Meer dan 800.000 mensen durven helemaal niet naar de tandarts. Ook kinderen zijn soms zeer angstig voor een tandartsbezoek.

Bij GAAF mondzorg zijn we gewend om angstige mensen te behandelen. In een persoonlijke sfeer geven we volledige uitleg over wat je te wachten staat. Welke geluiden je kunt verwachten en welke gevoeligheden er wanneer kunnen optreden. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden voor het inzetten van pijnbestrijding.

We besteden uitgebreid tijd en aandacht aan je angst voor de behandeling. In veel gevallen blijkt dat hiermee de angst overwonnen wordt. We maken er geen probleem van als er één of meer herhalingsbezoeken nodig zijn om een volledige ingreep te kunnen uitvoeren. We stellen alles in het werk om je je angst te laten overwinnen.

Maak een afspraak voor een intakegesprek en krijg persoonlijke uitleg over onze aanpak en de opties voor een op maat gemaakt behandelplan.

Wij nemen je angst voor de tandarts serieus!